Om mig


Slide
Film- og billedmager
Mød Sebastian Angelo

Sebastian Angelo er kreativstrategen bag Angelo Studio. Han er en full-stack videoproducer og multimediedesigner med en passion for at fortælle historier.

Sebastian har rødder i både Danmark og Chile og har erfaring fra arbejde med uddannelsesinstitutioner og reklamebureauer, hvilket viser hans tilpasningsevne og evne til at skabe indhold, der vækker genklang hos forskellige målgrupper.

Sebastian er ikke alene en iværksætter, men en innovatør, der har specialiseret sig i at samarbejde med dygtige fagfolk fra mange forskellige brancher. Han arbejder med tekstforfattere, kreative designere og spiludviklere for at skabe underholdende og effektive uddannelses- og markedsføringsmaterialer. Sebastian er dedikeret til at skabe løsninger, der kan hjælpe med at opnå resultater.

Sebastians ledende filosofi er en dedikation til kundens slutmål og sikrer exceptionelle resultater inden for deres budget. Dette princip har præget hans arbejde inden for videoproduktion og multimediedesign siden 2013. Med en baggrund i kundeforholdsstyring i Danmark og Chile forstår han vigtigheden af at skabe indhold, der effektivt kommunikerer det tilsigtede budskab. Følg med Sebastian, når han skubber grænserne inden for videoproduktion og multimediedesign.

FOLLOW ME
Slide

En professionel video producer

Kompetenceprofilen til fremragende præstationer
DU FÅR EN KONSULENT MED STOR FAGLIG BALLAST
0
Opnåede titler

Multimedia Design, International Business Academy

(B.A.) Advertising ,
DUOC Universidad Católica

0
reklamebureauer

AdPeople, Copenhagen
McCann Erickson, Chile
Foote, Cone & Belding, Chile
Grey, Chile

0
Skoler på mit cv

VUC Syd, Video Producer
Learnlet, Lead Video Producer

0
projekter og kampagner

500 videoprodukioner
15 reklamekampagner

Slide
PlayPlay
SHOWREEL
Kom og udforsk kreativiteten
PlayPlay

Kom og oplev Sebastians kreative stil og skab et unikt udtryk med hans videoproduktioner. Få et indtryk af hans evne til at skabe et kunstnerisk univers og udforsk mulighederne for at give dit brand et unikt udtryk.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.